qui sóc

dijous, 27 de juliol del 2017

QUILT FLOWERED SQUARE


Avui us presento un nou quilt.
La idea la va tenir la meva germana, em va proposar fer un quilt pel sofà de la casa familiar.
Després de pensar i mirar varius quilts em vaig recordar d'un llibre de la Jacqueline Morel, on hi ha treballs molt bonics.
Un cop escollit el quilt que el faríem a "quatre mans", vàrem buscar retalls i retallets de robes que totes guardem en múltiples caixes i que sovint et preguntes, no sé per què guardo tants retalls? Doncs arribat el moment d'aprofitar-los.
Els quadrats petits són de
 3 x 3 cm i el total del quadrat gran 10 x 10 cm; gairebé sense adonar-me'n l'he anat cosint, com eren trossets petits, era molt fàcil cosir-lo en qualsevol lloc i moment.

  L'encoixinat és fet per la Mª Rosa de Giraltquilting, és un petit taller d'encoixinats que comença, la Rosa s'ha guanyat tota la meva confiança, tant pel seu treball com a persona, és encantadora.

Hoy os presento un nuevo quilt.

La idea la tuvo mi hermana, me propuso hacer un quilt para el sofá de la casa familiar.
Después de pensar y mirar varios quilts, me acordé de un  libro de Jacqueline Morel, donde hay unos  trabajos muy bonitos.    Una vez elegido el quilt, que lo haríamos a "cuatro manos", buscamos trocitos de tela que todas guardamos en múltiples cajas y que a menudo nos  preguntes, ¿no sé por que guardo tantos retales? Pues llego el momento de aprovecharlos. 
Los cuadrados pequeños son de 3 x 3 cm y el total del cuadrado grande 10 x 10 cm; casi sin darme cuenta lo he cosido, como eran trocitos pequeños, era muy fácil coserlo en cualquier lugar y momento. 
El acolchado esta hecho por Mª Rosa deGiraltquilting, es un pequeño taller de acolchados que empieza, Rosa se ha ganado toda mi confianza, tanto por su trabajo como persona, es encantadora.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Us ha quedat estupend!!
Una forta abraçada